Warning: Illegal string offset 'output_key' in /srv/psa03/wonenaandepeppelweg.nl/httpdocs/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /srv/psa03/wonenaandepeppelweg.nl/httpdocs/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /srv/psa03/wonenaandepeppelweg.nl/httpdocs/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /srv/psa03/wonenaandepeppelweg.nl/httpdocs/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /srv/psa03/wonenaandepeppelweg.nl/httpdocs/wp-includes/nav-menu.php on line 604

Alle woningen van fase 3 zijn 100% verkocht!

De omgeving

Schiebroek is gelegen bij de Bergse Plassen en andere groengebieden en is aantrekkelijk om er te wonen. De wijk is omringd door groen- en recreatiegebieden, zoals het Schiebroekse Park, Melanchtonpark, Wilgenplaspark, park Plaswijck, de kinderboerderij De Wilgenhof en de Bergse Achterplas. Winkelcentrum Schiebroek kent een ruim aanbod met op vrijdag een markt.
De wijk was veenmoeras, dat werd ontgonnen en drooggelegd. Tussen 1700 en 1850 ontstond een plassengebied, dat vervolgens wederom werd ingepolderd en drooggelegd. Daarbij ontstond een groot aantal aparte polders, waaronder de Schiebroekse polder. Schiebroek is hoofdzakelijk gebouwd tussen 1920 en 1960. Van voor 1930 staat langs de Ringdijk en de Hoge Limiet wat oude lintbebouwing.

 

Openbaar vervoer en infrastructuur

Schiebroek is dichtbij het centrum van Rotterdam en een knooppunt van de snelweg richting Den Haag en het oosten van Nederland gelegen. Zo bent u met de auto binnen ‘no-time’ in Den Haag, het centrum van Rotterdam en andere steden die oostelijker liggen dan Rotterdam. Verder is het openbaar vervoer goed vertegenwoordigd in Schiebroek. Er rijdt een tram (lijn 25) regelmatig door de wijk, er rijden bussen en Schiebroek heeft twee eigen metrostations. Verder brengt de Randstadrail zowel Rotterdam als Den Haag dichtbij.

 

Recreatie en sport

Bent u sportief? Dan is Schiebroek een leuke wijk! Met veel sportvelden, sportscholen en verenigingen is Schiebroek zeer geschikt voor ‘sporters’. Daarnaast is de wijk zeer ‘groen’ en is het fijn om hier te hard lopen, fietsen en andere duur sporten. Recreatie is voldoende aanwezig in Rotterdam Schiebroek. Een bekende recreatie mogelijkheid is Plaswijckpark. Dit Familiepark is een leuk en betaalbaar uitje voor het hele gezin. Dit park is een combinatie van dierentuin en speeltuin en heeft een leuk restaurant om wat te eten en te drinken. Daarnaast heeft Schiebroek een skatepark, speeltuinen en mooie wandelroutes tot haar beschikking.

 

Project

Deze woningontwikkeling maakt deel uit van de bredere gebiedsontwikkeling in tuindorp Schiebroek te Rotterdam. Een nieuwe bestemming met eengezinswoningen moet het karakter en de leefbaarheid van de wijk zowel behouden als versterken en door middel van de in totaal 63 woningen in jaren ’30 stijl met ruime tuinen en vrije keuze in opties geven zij antwoord op een klantvraag en een nieuwe impuls aan deze gezellige wijk.

 

Wonen aan de Peppelweg, waar gemak en plezier samengaan!

 

 

app-peppelweg

DOWNLOAD DE APP!